Palveleva hammaslääkäri Kuopiossa - autamme myös hammaslääkäripelosta kärsiviä. Tervetuloa!

Puijonlaakson lääkärikeskuksen monipuolisiin palveluihin lukeutuu myös hammaslääkärin vastaanotto. Hammaslääkäri Riikka Eeden auttaa suunhoidon isoissa ja pienissä kysymyksissä. Olipa kyseessä lohkeama, särky, ien- tai limakalvosairaus, purennan kuntoutus, rikkoutunut proteesi tai muu suun terveyteen liittyvässä asia, saat meiltä nopeasti ajan arviokäynnille ja hoitoon. Hoidamme ammattitaidolla ja ystävällisesti kaikenikäisiä asiakkaita sekä myös hammaslääkäripelosta kärsiviä. Tervetuloa hammaslääkäriin Kuopion Puijonlaaksoon!

Säännöllinen hammashoito on tärkeää

Vaikka kaunis hymy ja tasainen, valkoinen hammasrivistö onkin monen meistä haaveena, suun terveydenhoito ei ole tärkeää vain kosmeettisista syistä – päinvastoin. Suuperäiset infektiot, kuten esimerkiksi ientulehdus, voivat hoitamattomina johtaa vaikeisiin yleistulehduksiin. Siksi hammaslääkärillä tulisikin käydä noin vuoden välein tarkistuttamassa hampaiden ja ikenien kunto. Säännöllinen hammashoito kannattaa; näin mahdolliset ongelmat havaitaan ajoissa, ja niihin voidaan reagoida. Hoito on edullisempaa, kun vauriot ovat vielä pieniä. Hammaslääkärikäyntien välille hammaslääkäri neuvoo mielellään juuri sinulle sopivat kotihoitomenetelmät; huolellinen hampaiden pesu sekä hampaiden lankaus ovat oman suunhoidon peruspilareita. Lisäksi annamme ohjausta hammasystävällisestä ruokavaliosta.

 

 

Tarjoamme kattavat hammaslääkäripalvelut:

  • hampaiden paikkaukset
  • juurihoidot
  • hampaanpoistot
  • ientulehdusten hoito, kiinnityskudos(=parodontiitin)hoito
  • hammaskiven poisto
  • irtoproteesit, kruunut, sillat
  • purentakiskot, puremalihashieronta
  • pelkopotilaiden hoito
  • kotihoidon ja hammasystävällisen ruokavalion opastus

Ota yhteyttä ja varaa aikasi hammaslääkäriin numerosta 0445828246 tai 017 2828171.   Tarvitsemastasi hoidosta riippuen voimme varata ensin arviokäynnin, jonka jälkeen varataan hoitoaika. 

Tietoa hammaslääkäreistämme

Pitkäaikainen hammaslääkäri Eija Hyvönen on jäänyt eläkkeelle. Eija Hyvösen työtä jatkaa hammaslääkäri HLL, TtM Riikka Eeden. Riikka Eeden ottaa vastaan myös uusia potilaita.

Haluamme auttaa ja opastaa kaikkia potilaitamme suun terveyden ylläpidossa sekä suuperäisten sairauksien ehkäisyssä. Lämpimästi tervetuloa vastaanotollemme!